Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Alles centraal in Oud-Beijerland, we gaan huren bij de buren

17 januari 2018

We gaan, omwille van de efficiency, alle activiteiten centraliseren. Momenteel hebben we ook opslagruimte in Wijchen en Rotterdam, maar met ingang van augustus 2018 hebben we 11.000 vierkante meter extra in Oud-Beijerland. “Op Industrieterrein De Bosschen, waar ook ons hoofdkantoor en de overige magazijnen gevestigd zijn. Zo zorgen we dat we nog efficiënter kunnen gaan werken,” verklaart Simon van der Mark. 

Simon staat voor de klas bij het STC

10 januari 2018

Op verzoek van het STC heeft Simon van der Mark een gastcollege verzorgd. De logistieke sector zit te springen om vrachtwagenchauffeurs, op korte termijn zijn er minstens 5.000 chauffeurs nodig. Simon: “Daarom is het leuk om het enthousiasme voor het chauffeursvak over te brengen op de jonge garde. Hier lopen wel een paar potentiele kandidaten die straks bij ons aan het werk kunnen.” 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!