Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Mosselen aan de Maas op 6 en 7 juni

6 & 7 juni 2018

Het is alweer de 7e editie van Port Exhibition Rotterdam - Mosselen aan de Maas en wij zijn er van het begin af aan bij met een eigen beursstand. Wederom het door water omgeven RDM-terrein. Een (netwerk)feest - van 12.00 uur tot 22.00 uur - dat je niet mag missen. Wilt u nog gratis toegangskaarten? Bel dan even met VDM.  

D-TEC containerchassis in twee delen … 

24  mei 2018

D-TEC containerchassis in twee delen … We hebben een nieuwe D-TEC combitrailer in gebruik genomen; 5-assig met maar liefst drie stuurassen. “Dit type trailer vergroot onze flexibiliteit naar bepaalde klanten toe, omdat je als de situatie daarom vraagt een deel kunt loskoppelen en later weer aan kunt haken,” zegt Simon van der Mark die zelf achter het stuur kroop om de ‘containerbreker’ op te halen.  

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!