Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Haringparty op 27 juni én 12 juli

12 juli 2019

De jubileumeditie van de Haringparty Hoeksche Waard - op 27 juni - bracht veel geld op voor het Hospice op het eiland. Het voor het goede doel geveilde vaatje was voor ons en dus smeedden we direct al plannen voor onze eigen haringparty op vrijdag 12 juli. Verse vis in ouwe tonnen, de zomer is - al kwam het met bakken uit de hemel - vandaag begonnen. 

Marco Stolk is gestart als Operationeel Directeur

1 april 2019

Met het aantrekken van Marco Stolk als Operationeel Directeur heeft VDM het managementteam in de breedte versterkt. "Dit past in de professionalisatieslag die wij willen maken,” verklaart Simon van der Mark.
Marco Stolk was jarenlang actief als Group Manager Logistics & Quality Management bij de PACOMBI GROUP. 

Boltrics - ons nieuwe warehousemanagementsysteem - is live

26 maart 2019

Na een streng selectieproces zijn we vorig jaar uitgekomen bij Boltrics 3PL Dynamics als het voor VDM best passende warehousemanagementsysteem. Boltrics werkt als een soort van schil om Microsoft Dynamics en ondersteunt alle logistieke magazijnprocessen. Eind 2018 zijn we gestart met de implementatie en na intensief testen zijn we op 26 maart live gegaan. 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!