Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek
Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten
100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Nu ook 10 dockshelters in Rotterdam

1 oktober 2016

We groeien door en dat maakt dat we de opslagcapaciteit verder hebben vergroot. Aan de Abel Tasmanstraat 11 in Rotterdam Albrandswaard - op een steenworp afstand van de A15 - hebben we nu ook 4.000 vierkante meter magazijnruimte en tien dockshelters. Zo vergroten we onze slagkracht! 

ITH Complast en Pack-It kiezen voor VDM

7 juli 2016

Van der Mark (VDM) gaat alle op- en overslagactiviteiten inclusief de transporten van ITH Complast en Pack-It coördineren. De samenwerkingsovereenkomst is op 1 juli 2016 officieel bekrachtigd en per 1 januari 2017 zullen alle logistieke activiteiten zijn overgeheveld.

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!