Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Kom op 10 en 11 mei naar VDM bij de RDM

10 en 11 mei 2017

Mosselen aan de Maas kent een nieuwe opzet én een nieuwe naam. Port Exhibition Rotterdam wordt op 11 en 12 mei georganiseerd op het voormalige RDM-terrein. Het wordt groter dan ooit,  maar wij zorgen dat het net zo gezellig is als de voorgaande edities. Bezoek de stand van VDM en scoor een vrolijke rijmbundel.

Feestavond met Just Franky én jubilarissen

11 maart 2017

Het was een geslaagd feest waarbij alle medewerkers en hun partners van de partij waren. Just Franky zong de avond aan elkaar. Het eten was van grote klasse, de sfeer optimaal én we hebben drie jubilarissen - met dienstverbanden van 12,5 tot 35 jaar - en drie pensionista gehuldigd. Gefeliciteerd én bedankt!

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!