Referenties

Echt partnerschap resulteert in tevreden relaties

Meer en meer bedrijven kiezen voor de persoonlijke aanpak van Van der Mark. Veel gerenommeerde relaties mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen. Wij geven invulling aan de wensen van de klant. U bepaalt zelf hoever onze dienstverlening gaat. Voor sommige relaties betekent dit dat wij de complete logistieke (order)stromen in goede banen leiden. Indien u wenst te vernemen hoe onze relaties de samenwerking met Van der Mark ervaren, brengen wij u met plezier met hen in contact.

Hoeksche Chips worden dagelijks vers op de boerderij gebakken. Henk Scheele: “We bakken op bestelling en op maandag weten we dus pas hoeveel vrachtwagenladingen we de komende week hebben. Daar moet je als transporteur flexibel op in kunnen spelen. Sinds begin 2016 verzorgt VDM tot onze grote tevredenheid de distributie. VDM kun je gewoon even bellen en dan schakelen ze zoals wij dat wensen. Wij groeien en VDM groeit met ons mee.” www.hoekschechips.nl

Jimmy Products b.v. is als fabrikant van Jimmy’s®Popcorn de Benelux marktleider voor de levering van popcorn aan bioscopen. Operational manager Roel Spruit: “Een grillige afzetmarkt met specifieke logistieke wensen. Van der Mark kent goed de weg - ook buiten de bekende distributiecentra - en weet altijd weer op tijd onze producten bij de klant te krijgen. De kwaliteit van de leveringen scoort zeer hoog bij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.” www.jimmys.eu

Pack-It is leverancier van een breed assortiment afvalzakken, folies, draagtassen en disposables. “Dat doen we al ruim 40 jaar,” vertelt Leen Paardekooper, “aan Europese supermarktketens, groothandels, bouwmarkten, tuincentra etc.” Pack-It levert merken zoals Dumil, Smile en Julia én private labels. Sinds januari 2017 verzorgt VDM de op- en overslag en distributie voor Pack-It. “Wij zoeken altijd naar de meest efficiënte ketenoplossing en dat is Van der Mark voor onze logistiek.” www.packit.eu

Wout’s Tegelhandel doet al minstens 25 jaar zaken met Van der Mark Expeditie. “Ontelbare zendingen tegels en sanitair uit Spanje. Ik heb behoefte aan een betrouwbare partner die snel kan schakelen. Als ik een wijziging op de route heb dan moet daar flexibel op ingespeeld kunnen worden en dat begrijpen ze bij Van der Mark als geen ander,” aldus een tevreden Ron Kol van Wout’s Tegelhandel in Amsterdam.
www.wout.info

Banketbakkerij van Strien is een familiebedrijf - opgericht in 1938 - en vermaard om de meer dan 100 soorten overheerlijke koekjes en soesjes die daar dagelijks gemaakt worden. “Wij zijn bakkers, transport is niet onze core business,” zegt Jaques van Strien. “Maar het transport moet uiteraard wel vlekkeloos verzorgd worden. Jarenlang deden we dat zelf, maar sinds 2018 hebben we dat ondergebracht bij VDM. Ze rijden in een wagen met onze naam erop en wij bakken lekker door.”
www.koekjes.nl

Kogros BV vertrouwt al jaren op VDM. “Afspraak is afspraak bij ons en dat is weleens anders in de transportwereld. Van der Mark blinkt echter uit in betrouwbaarheid. Er wordt gewerkt met chauffeurs uit de regio dus we spreken dezelfde taal en die mannen zijn gewoon altijd keurig op tijd én keurig in de omgang. Wekelijks komen ze hier in Numansdorp tegels uit Spanje en Italië lossen en ze zijn inmiddels een vertrouwd verlengstuk van onze organisatie," aldus inkoper Hans Kramp.
www.kogros.nl

Rholex BV verzorgt wegvervoer voor klanten door betrouwbare partijen in te huren die volgens de planning van Rholex rijden. De samenwerking met Van der Mark gaat ver terug. “Tot voor 2000 huurden we VDM vaak op ad hoc basis in. Tegenwoordig rijden ze vast met drie wagens in onze kleuren,” zegt Gerard Rolandus. “Het is prettig schakelen en de chauffeurs zijn echte rotten in het vak. Dus korte lijnen en kwaliteit maken dat we zeer tevreden zijn over VDM.”