Transport en distributie

Passende transportoplossingen

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het verzorgen van regionale en (inter)nationale transporten. Van der Mark is een Authorised Economic Operator, wij weten de weg en zijn als geen ander bekend met de administratieve formaliteiten, wet- en regelgeving. Groupage - vaste lijndiensten in eigen beheer - is een van onze specialisaties. Gegarandeerd correcte, dagelijkse levering van deel- of complete lading op elk adres in Europa.
Van der Mark heeft voor ieder vervoervraagstuk een passende oplossing. Ons wagenpark bestaat uit een groot aantal voertuigen waaronder moderne tautliners, citytrailers en koelwagens. Het onderhoud van de vloot verzorgen we zelf, alles in eigen hand want wij houden niet van stilstaan en willen niets aan het toeval overlaten. Wij willen vooruit, altijd, samen met u.

Onze ervaren chauffeurs en dispatchers werken al vele jaren in de logistiek en worden regelmatig getraind. Zo kunnen we altijd flexibel inspelen op elk transportvraagstuk. Maximale service tegen marktconforme tarieven.

Distributie, de zekerheid van altijd op tijd

Wij rijden dagelijks naar 250 adressen in Nederland. Of het nu gaat om één pallet, twintig rolcontainers, of om een trucklading vol, alles krijgt bij ons dezelfde aandacht. Want alles valt of staat met goede service. Wij leveren af, daar waar u dat wenst. Verregaande service die maakt dat wij desgewenst op afdelingsniveau - kamer 6 op de derde verdieping - afleveren. Doordat we kleinere orders kunnen combineren lukt het ons om interessante groupagetarieven te hanteren. De complete zorg voor uw productdistributie is bij ons in goede handen.