Bedrijfsprofiel VDM

De betrokkenheid van een op en top familiebedrijf

In ruim een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.
Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die, gebruikmakend van alle vervoersmodaliteiten, wereldwijd actief is.

Altijd vooruit, toekomstgericht de grenzen verleggen
Met gekwalificeerde, goed gemotiveerde medewerkers en een moderne vloot van vrachtwagens staan wij dag en nacht voor u klaar. Op industrieterrein De Bosschen in Oud-Beijerland beschikken wij over een logistiek centrum van 13.000 vierkante meter waarin alle warehousing-diensten zijn ondergebracht. Van der Mark maakt gebruik van hightech hulpmiddelen; innovatieve communicatieapparatuur, boordcomputers, GPS, straalverbindingen met klanten en een geavanceerd barcodescanning- en palletlocatiesysteem om twee locaties met een opslagcapaciteit van 17.000 pallets goed te managen. Middels een robuuste automatiseringsoplossing op kantoor, voor de planning en de financiële administratie, wordt de niet te stoppen groei in goede banen geleid. Maar techniek is natuurlijk niet alles, uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen. Van der Mark gaat en staat voor partnerschap.