Over ons

De betrokkenheid van een op en top familiebedrijf

In ruim een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten. Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die, gebruikmakend van alle vervoersmodaliteiten, wereldwijd actief is.

Bedrijfsprofiel

Vanuit ons hoofdkantoor in Oud-Beijerland, nabij het Rotterdamse havengebied, biedt Van der Mark een totaalpakket aan van innovatieve logistieke diensten.

Meer lezen

Ruim 100 jaar
Van der Mark

Wij bouwen voort op het goede van vroeger met de moderne hulpmiddelen van vandaag de dag. Alle kennis én alle modaliteiten vindt u bij ons onder één dak!

Meer lezen

Werken bij VDM

Bij Van der Mark werken teamspelers met de juiste klantfocus. Professionals die snappen dat we het klanten 100% naar de zin moeten maken. Kom jij ons team versterken?

Meer lezen

Bedrijfsfilm

Een kijkje achter de schermen. In een paar minuten tijd tonen we u wat we dagelijks doen bij Van der Mark. Wij zijn geen filmacteurs, maar weten wél alles van logistiek!

Meer lezen