Financial services

Escrow

Naarmate de producten die wij voor u in opslag hebben een hogere waarde vertegenwoordigen, wilt u ook meer zekerheid hebben omtrent de betaling van deze goederen wanneer deze door u verkocht worden. Ditzelfde geldt ook voor de koper van deze goederen. De koper wil vaak de goederen pas betalen wanneer de goederen zijn geleverd volgens de afgesproken voorwaarden. Daarnaast kennen koper en verkoper elkaar niet altijd en hebben deze transacties vaak een internationaal karakter. Van der Mark Int. Transport BV kan hierbij mogelijk een oplossing bieden middels de onafhankelijke en betrouwbare stichting; Stichting Van der Mark Escrow Services.

De koper en verkoper komen overeen om gebruik te maken van deze service. Pas wanneer de koper de overeengekomen aankoopsom heeft overgemaakt naar de stichting en de verkoper voldaan heeft aan haar verplichting tot levering wordt het eigendom van de goederen overgedragen aan de koper en de betaling aan de verkoper voldaan. Door gebruik te maken van deze stichting zijn de gelden gescheiden van het vermogen van Van der Mark Int. Transport BV.

Deze Escrow Service bespaart u als klant geld en tijd en biedt u meer zekerheid in uw aan- en verkooptransacties. Wilt u meer info over deze service stuur dan een mail naar escrow@vandermarktransport.nl

Fiscale vertegenwoordiging

Wanneer u als bedrijf niet in Nederland bent geregistreerd voor de BTW dan kan de fiscale vertegenwoordiging voor u van toegevoegde waarde zijn.
De fiscaal vertegenwoordiger neemt alle verplichtingen op zich met betrekking tot BTW, Douane en de Intrastat-aangiftes.

Dit heeft voor u als klant een aantal voordelen.
- Omdat er geen fysieke betaling van de BTW plaatsvindt, komt dit uw cashflow ten goede.
- U hoeft zich niet te registreren bij de Belastingdienst voor de BTW.
- Het bespaart u veel werk waardoor u zich kunt bezighouden met uw core business.
- Alle kennis is bij de fiscaal vertegenwoordiger aanwezig.
- Uw klant ontvangt de goederen als een IC-levering. Op de plaats van levering zal er dus een vlottere afhandeling zijn.

Voor meer informatie over deze service stuurt u een mail naar escrow@vandermarktransport.nl