Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Zelf je zending volgen? Log in  met nieuwe klantportal

20 april 2020

Voortaan kunt u ook zelf uw zending van A tot Z volgen via het klantportal (rechtsboven in het menu). Stuur ons een mail, dan maken we een account voor u aan en kunt u in het vervolg altijd de status van uw orders opvragen, direct info zien over de levering etc. 

Ook in de coronatijd rijden wij door

31 maart 2020

Het is een turbulente tijd en allesbehalve business as usual, máár al onze wagens rijden.. Als  team staan we op volle sterkte als vanouds voor u klaar en slaan we ons erdoorheen. We houden ons voor ieders veiligheid bij VDM allemaal aan de richtlijnen van het RIVM en als we ons strikt aan de spelregels houden dan kunnen we blijven rijden. Samen kunnen we alles aan. Sterkte de komende tijd en als u iets te vervoeren heeft dan kunt u ons dus gewoon bellen!. 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!