Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Na de haring, tijd voor mosselen ...

09 juli  2021

Het kon weer en dus hebben we in bescheiden kring - met ons eigen personeel - op vrijdag 9 juli lekker als vanouds een harinkje gehapt. Als het allemaal meezit dan staan we ook weer met een stand op Mosselen aan de Maas, op 22 en 23 september. Wij hebben er nu al zin in. Als u langs wilt komen, vraag dan even per mail bij ons toegangskaarten aan dan kunt u gratis naar binnen. 

Wij zoeken chauffeurs

13 april 2021

De komende tijd gaan er een aantal van onze chauffeurs met pensioen, dus we zijn op zoek naar jonge krachten die de baan op willen. We hebben plaats voor internationale, distributie- en terminalchauffeurs. Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar vdm@vandermarktransport.nl 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!