Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 110 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark (2010)

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

VDM heinenoord lichter

Heinenoordtunnel weken dicht? Dan rijden we nog vroeger weg!

10 augustus 2023

Is de Haringvlietbrug eindelijk weer open, gaat de Heinenoordtunnel op slot. “Het moet nou eenmaal een keer gebeuren,” reageert Simon van der Mark op de twee grootschalige onderhoudsprojecten. “Als we dit eens in de 50 jaar voor onze kiezen krijgen, kan ik daar goed mee leven." Zijn zoon Tom reageert net zo nuchter: “Heinenoordtunnel dicht? Dan beginnen we gewoon nog wat vroeger.” 

Afbeelding van WhatsApp op 2023 06 08 om 10.50.22

In ouwe Dafjes op pad met Personeelsvereniging Het Vijfde Wiel

20 mei 2023

Bij VDM rijden we graag in de allernieuwste DAF trucks rond, maar tijdens het dagje uit met de personeelsvereniging propten we ons in oude Dafjes en dat was fun. We hebben gepuzzeld, gevaren door Giethoorn en heel veel én lekker gegeten. Een dag om nooit te vergeten.    

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!