Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 110 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark (2010)

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Overdrivehilux

Vijf nieuwe trailers, een paar scooters én vier rallywagens ...

13 april 2023

Er zijn weer vijf nieuwe Kögels onderweg en we hebben een paar scooters aangeschaft zodat collega’s naar de zaak kunnen komen als de brug en de tunnel er vanwege grootschalig onderhoud een tijd uit liggen. Hoe dat zit met die vier rallywagens? Team Bastion doet mee aan de Morocco Desert Challenge en wij rijden mee. Simon is ouderwets aan het zandhappen. 

Heinenoordtunnel

Met denken in oplossingen kom je het verst

13 maart 2023

Doorgaans is De Hoeksche Waard prima bereikbaar, maar met alle geplande werkzaamheden aan de Haringvlietbrug én de Heinenoordtunnel, moet je als ondernemer de komende periode creatief plannen. Simon van der Mark heeft in gesprekken met de instanties meegedacht over creatieve oplossingen zoals extra Park & Ride voorzieningen en de inzet van een veerpont. "En bij VDM gaan we de komende tijd meer ’s nachts en heel vroeg rijden om de files voor te zijn."

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!