Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

VDM rijdt voor VTO Dubbelman B.V. 

03 September 2020

VTO-Dubbelman B.V. is een gerenommeerd bevrachtingkantoor en een van de grotere containervervoerders in het groothavengebied van Rotterdam, Antwerpen en Moerdijk. “Gebr. Plomp was een van onze vaste transporteurs,” vertelt Sarah Dubbelman. “Sinds de overname van deze activiteiten door VDM wordt dit werk door Van der Mark verzorgd. Ik zie dezelfde trucks en chauffeurs als voorheen, dus er is weinig veranderd, behalve dan mijn vaste contactpersoon. Bij de eerste kennismaking bracht Patricia van der Mark taart mee, dus dat is een prima start!”

3 trucks en 3 chauffeurs overgenomen van Gebr. Plomp

01 september 2020

Van der Mark heeft een deel van het wagenpark van Gebr. Plomp overgenomen. Simon van der Mark: “Een neef van de gepensioneerde gebroeders zet het familiebedrijf in afgeslankte vorm voort en zo helpen we elkaar. Dit is een buitenkansje voor ons. Drie trucks met ervaren chauffeurs en het bijbehorende containervervoer voor een aantal vaste klanten.” 

Van der Mark is IFS gecertificeerd

22 juni 2020

Het IFS-certificaat onderstreept onze rol als betrouwbare logistieke partner voor de voedingsmiddelenindustrie. "Veel van onze relaties zijn actief in de foodsector en dit is voor hen een extra waarborg dat hun producten bij ons in goede en veilige handen zijn," verklaart Marco Stolk het belang van de IFS-certificering.

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!