Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 110 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark (2010)

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

VDM Roparun

VDM steunt de Roparun met 4 trailers langs de route

20 mei 2024

Oud-Beijerland is sinds jaren een favoriete doorkomstplaats voor de lopers van de Roparun. Dit jaar stonden er maar liefst 4 trailers van ons langs de route opgesteld ter ondersteuning van de activiteiten waarmee de deelnemers werden aangemoedigd en waarmee heel veel geld werd ingezameld voor het goede doel. In alle vroegte hebben Tom en Simon ze naar hun plek gereden en aan het eind van de dag weer opgehaald. We lopen dan niet zelf mee, maar zo dragen we als VDM toch ook ons steentje bij.

VDM Truckersrit 2024

Truckersrit zorgt voor blije gezichten

27 april 2024

Zoals elk jaar reden we ook dit jaar mee met de Truckersrit van Stichting Hoeksche Waardse Truckers voor gehandicapten. “We laten ze nog net niet sturen, maar als ze op de bijrijdersstoel zitten en toeteren dan voelen ze zich toch een soort van king of the road,” vertelt Tom van der Mark. Het was weer een zeer geslaagde dag!.

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!