Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 110 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark (2010)

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

VDM Bierfest

12.000 bierpullen voor feesten in Strijen

07 oktober2023

Wij verzorgden voor het tiende jaar op rij het transport voor Het Hoekse Tentfeest en het Hoekse Bierfest in Strijen, waaronder maar liefst 12.000 bierpullen. Op de vrijdagavond waren we zelf ook met 50 man van VDM van de partij en op zaterdagavond opende Patricia van der Mark samen met  een goede vriendin het lokale Oktoberfeest door het eerste vat aan te slaan.

AAA

Drie gloednieuwe DAF XF 480’s 

29 septmeber 2023

We hebben onze vloot wederom vergroot, ditmaal met drie DAF XF 480’s voor dagelijks binnenlandvervoer. Robert, John en Arie zijn zeer te spreken over hun nieuwe trucks en wij wensen hen natuurlijk heel veel veilige kilometers toe.

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!