Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Twee nieuwe trucks én elke nacht een trailerwissel in Heeg

23 december 2020

Het is weliswaar coronatijd, maar toch hebben we ons wagenpark uitgebreid want transport gaat altijd door. We wensen Henk van der Meer en Trevor Green veel veilige (inter)nationale kilometers met hun nieuwe trucks die zuiniger, stiller en minder milieubelastend zijn dan al hun voorgangers. En elke nacht doen we in het kader van een unieke samenwerking een trailerwissel in Heeg. Dat bespaart heel veel onnodige kilometers en is dus uitermate duurzaam. Lees meer ...

Op elke positie de ideale teamspeler

01 januari 2021

Peter Schaap en Ad Los zijn terug van weggeweest en Terry van Beek is de AGP-afdeling komen versterken. Net als Frank de Galan, maar die zal zich binnenkort meer gaan focussen op de commercie. Frank zit al 12 jaar in de logistiek en kent de sector door en door. Hij is tegelijk met Sebastiaan Hooghwerff gestart die op 1 januari 2021 bij VDM is begonnen als Financieel Manager. 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!