Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Ook in de coronatijd rijden wij door

31 maart 2020

Het is een turbulente tijd en allesbehalve business as usual, máár al onze wagens rijden.. Als  team staan we op volle sterkte als vanouds voor u klaar en slaan we ons erdoorheen. We houden ons voor ieders veiligheid bij VDM allemaal aan de richtlijnen van het RIVM en als we ons strikt aan de spelregels houden dan kunnen we blijven rijden. Samen kunnen we alles aan. Sterkte de komende tijd en als u iets te vervoeren heeft dan kunt u ons dus gewoon bellen!. 

Nieuwe én vertrouwde gezichten

20 februari 2020

Tom van der Mark rijdt (inter)nationaal en Patricia van der Mark is helemaal thuis op de Customer Servicedesk. Werven werkt; Dennis van der Mespel en Kees Kooij zijn gestart als respectievelijk binnenlandplanner en grootboekadministrateur.De vacature voor een monteur staat momenteel nog open, maar verder hebben we ons op meerdere fronten weten te versterken. met onder andere Harry Plas (loodsmedewerker) en terug van weggeweest binnenlandchauffeur Dirck-Jan Wesdorp. Samen sturen we op succes!

Samenwerking VDM en Oegema Transport 

14 januari 2020

VDM is een op-en-top familiebedrijf en dat geldt ook voor Oegema Transport in Dedemsvaart nabij de Duitse grens. Simon van der Mark: “Qua werkmentaliteit en klantfocus lijken we op elkaar en in het kader van ritoptimalisatie wisselen we onderling af en toe lading uit en daar wordt iedereen beter van.” Samen zijn de twee bedrijven goed voor meer dan 200 jaar transportkennis!

Marco Stolk is gestart als Operationeel Directeur

1 april 2019

Met het aantrekken van Marco Stolk als Operationeel Directeur heeft VDM het managementteam in de breedte versterkt. "Dit past in de professionalisatieslag die wij willen maken,” verklaart Simon van der Mark.
Marco Stolk was jarenlang actief als Group Manager Logistics & Quality Management bij de PACOMBI GROUP. 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!