Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 110 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark (2010)

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

VDM stoofvleespan

Vrijdag was de ‘vette-hap-dag’, tegenwoordig is het verassend lekker

25 februari 2024

Jarenlang bezorgde de plaatselijke patatbakker op vrijdag kilo’s friet en vette snacks. Ongeveer een jaar geleden hebben we bij VDM een nieuwe interieurverzorgster aangenomen en die houdt van kokkerellen. Dus sinds een jaar verwent Cisca Eier ons met heerlijke baksels en elke vrijdag serveert ze alle smulpapen van VDM iets verrassend anders. Op vrijdag 23 februari stond er stoofvlees met verse friet op het menu en ditmaal had Simon van der Mark zelf in de keuken gestaan. 

VDM Gezonde Praktijken

Naar de fysio? Nee, de fysio komt naar ons!

19 Januari 2024

Voorkomen is beter dan genezen. Ongeveer een jaar terug hebben we afspraken gemaakt met Gezonde Praktijken. Elke vrijdagmiddag komt Lennert Taal - of een van zijn collega’s - bij ons op de zaak langs om mensen de gewenste behandeling en adviezen te geven. Het helpt ons om fit te worden én fit te blijven.

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!