Welkom bij Van der Mark - logisch in logistiek

Al ruim een eeuw bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten

Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 105 jaar bedienen wij onze klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen we door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger. “Afspraak is afspraak, dat gold een eeuw geleden toen mijn overgrootvader begon met de zaak, en dat zal wat mij betreft nooit veranderen,” aldus Simon van der Mark.“Voor de rest veranderen wij uiteraard wel. De transportwereld is altijd in beweging. Dat vraagt om een continu verbeterproces, om maximale flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat de dienstverlening altijd naadloos aansluit op de logistieke wensen en processen van onze relaties. Alles wat wij doen draait om helder communiceren en over en weer respect. Wij ontzorgen onze klanten compleet.”

Onze diensten

100 jaar Van der Mark

Van een enkele hondenkar naar duizenden PK’s

In een eeuw tijd is Van der Mark uitgegroeid tot een opslagspecialist en een gerespecteerd (inter)nationaal vervoerder die een belangrijke schakel vormt in de mondiale logistieke keten.

Sinds 2000 staat Simon van der Mark - de vierde generatie - aan het roer van een slagvaardige onderneming die wereldwijd actief is.

Meer lezen

Het laatste nieuws

Boutmiddag op zaterdag 14 december is feest voor iedereen

14 december 2019

De personeelsvereniging van VDM organiseert aanstaande zaterdag de traditionele Boutmiddag. Beregezellig en de toegang is gratis voor iedereen die zin heeft om te komen. De deuren gaan open om 15.00 uur en een uur later draait het rad van fortuin het eerste rondje. Dus zaterdag allemaal naar Van der Mark!

Eerste KAPAF voor Simon van der Mark

6 decemberl 2019

Onze vaste tekstschrijver Frank Vester heeft een nieuw boek.  Op 6 december werden de pallets met zijn nieuwste roman KAPAF afgeleverd bij Van der Mark in Oud-Beijerland en Simon - die een rol speelt in het verhaal - kreeg het eerste exemplaar overhandigd. 

Marco Stolk is gestart als Operationeel Directeur

1 april 2019

Met het aantrekken van Marco Stolk als Operationeel Directeur heeft VDM het managementteam in de breedte versterkt. "Dit past in de professionalisatieslag die wij willen maken,” verklaart Simon van der Mark.
Marco Stolk was jarenlang actief als Group Manager Logistics & Quality Management bij de PACOMBI GROUP. 

Bedrijfsfilm

Een impressie van alles wat we dagelijks doen bij Van der Mark. We zijn gewend om de handen uit de mouwen te steken en het onze klanten 100 procent naar de zin te maken. Dát is wat we u met de film duidelijk willen maken, waarbij u zult merken dat we geen filmcarrière ambiëren maar wél alles weten van logistiek!