Vacancies (dutch)

Onderhoudsmonteur trucks & trailers

Wij zoeken een gedreven monteur voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparaties aan onze vrachtwagens en trailers in onze volledig ingerichte werkplaats. Je bent bij VDM dagelijks bezig met de techniek. Tot het takenpakket horen ook het oplossen van storingen, het voorbereiden van APK-keuringen en het op orde houden van de werkplaats en het onderdelenmagazijn. Je werkt samen met een ervaren collega en als team beheren jullie 60 trekkers en trailers.
Read more

HR-manager

Bij VDM weten we alles van logistiek, maar HRM is een vak apart en daarom zijn we op zoek naar een ervaren HR-manager met mensenkennis én met kennis van de transportsector. De primaire HRM-taken betreffen werving en selectie, verzuimbegeleiding, opstellen en bewaken van arbeidscontracten, urencontrole en het onderhouden van contacten met uitzendbureaus. 
Read more

Assistent Planner

Wij zoeken een enthousiaste assistent planner ter versterking van ons team dat alles in goede banen leidt. Je werkt samen met onze ervaren planners en als team zijn jullie verantwoordelijk voor de distributieplanning, internationale planning en containerplanning van circa 40 combinaties. Jouw primaire taken betreffen het ondersteunen van de planners bij het samenstellen van de routes, het opstellen van laadlijsten, de communicatie met onze chauffeurs en het informeren van en communiceren met onze klanten. 
Read more