A career at Van der Mark?

We move forward and are always interested to meet people that are as ambitious as we are. Talented, dedicated people with the right customer focus are invited to join our team and share the success stories. Our people make the difference and if you are a real team player than we like to meet!

Read more

Vacancies (dutch)

Operationeel medewerker Accijns Goederen Plaats

14 December 2020

Als Operationeel medewerker AGP houd jij je bezig met de dagelijkse zendingen en douaneactiviteiten voor zowel import als export en alles wat daarbij komt kijken. Een grenzeloos leuke baan. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met de juiste klantfocus die proactief én uiterst accuraat is. 
Read more

Logistiek medewerker

23 March 2021

Achter de schermen van een logistieke organisatie als VDM moet alles 100 procent goed geregeld zijn. Daarom beschikken we over geavanceerde systemen om alles in goede banen te leiden, maar uiteindelijk blijft het mensenwerk. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar ervaren logistieke medewerkers met de juiste drive.  
Read more

Onderhoudsmonteur pand & wagenpark

14 December 2020

Wij zoeken een duizendpoot die van aanpakken weet. Iemand die onze werkplaatschef ondersteunt met het onderhoud en reparatiewerk aan de 60 trucks en trailers, maar die ook maakt dat ons pand in topconditie blijft. Een likje verf, een kabel trekken, alle voorkomende zaken die maken dat je collega's in een fijne omgeving hun werk kunnen doen.
Read more

More news